Reparation af doundoun

Reparation af Doundoun, Congas, Djember og andre naturskindstrommer. Gedeskind, antilopeskind og koskind sælges og monteres. Trommer stemmes.

Reparation af Djember, deriblant limning af flækket Djembe , udbedring af ujævn kant, reparation af reifer. Oliebehandling af træet, udskiftning af snor, montering af nyt gedeskind, eller antilopeskind, samt opstemning af Djemben.

Congas

Derudover foretager jeg reparation af Congas, Bongos og Bata trommer, herunder limning af flækket tønde, montering af nyt kalve eller koskind, og stemning af trommen. Skal du have ny snor eller nyt skind på din Kenkenin, Sangban eller Doundoun tromme, kan jeg også monterer det. Du kan også købe snor og koskind hos mig hvis du selv vil monterer det.

Har du en Talking Drum der skal have skiftet skind, snor eller har et andet problem, er du også velkommen til at kontakte mig. Desuden reparerer jeg rammetrommer og shamantrommer. Skind og snor udskiftes, og hvis skindet er blevet slapt,  spændes det op.

Alt skindmontering udføres med naturskind af en rigtig god kvalitet. Reparation af Djember og andre håndtrommer, er noget jeg har arbejdet med i mange år, så jeg har stor erfaring, og expertise med det.

Reparation af doundoun
Djembe

Reparation af djember, deriblant limning af flækket djembe , udbedring af ujævn kant, reparation af reifer, udskiftning af snor, montering af nyt gedeskind, eller antilopeskind, samt opstemning af djemben. Jeg foretager reparation af congas, bongos og bata trommer, limning af flækket tønde, montering af nyt kalve eller koskind, og stemning af trommen.

Reparation af djember og andre håndtrommer, er noget jeg har arbejdet med i mange år, så jeg har stor erfaring, og expertise med det. Skal du have ny snor eller nyt skind på din kenkenin, sangban eller doundoun tromme, kan jeg også monterer det. Du kan også købe snor og koskind hos mig hvis du selv vil monterer det. Har du en talking drum der skal have skiftet skind, snor eller har et andet problem, er du velkommen til at kontakte mig.

Reparation

Jeg laver reparation af din djembe, sætter nye gedeskind på din djembe, skifter snoren på djemben og stemmer trommen op. Jeg laver også reparationer af congas. Så hvis din conga er flækket, kontakt mig. Jeg sæter nyt skind på din conga og stemme den. Hvis du har en doundoun der skal have nyt koskind på kan jeg også lave det. Alt skindmontering udføres med natur skind. Mangler du et nyt skind til din djembe så kontakt mig. Gedeskind sælges og koskind sælges hvis du selv vil monterer det.

Du kan også købe snor og koskind hos mig hvis du selv vil monterer det. Har du en talking drum der skal have skiftet skind, snor eller andet, klarer jeg også det.

Al skindmontering udføres med natur skind.

Reparation af djember og andre håndtrommer, er noget jeg har arbejdet med i mange år, så jeg har stor erfaring, og ekspertise med det.

Al skindmontering udføres med natur skind. Mangler du et nyt skind til din djembe så helledans.dk kontakt mig. Gedeskind sælges og koskind sælges hvis du selv vil monterer det.