Rammetromme galleri.

Disse trommer er alle solgt. 

 

 

rammetrommer

rammetromme Djembe reparation, deriblandt limning af flækket djembe, udbedring af ujævn kant, reparation af reifer, udskiftning af snor, montering af nyt gedeskind, eller antilopeskind, samt opstemning af djemben.

Jeg foretager reparation af congas, bongos og bata trommer, limning af flækket tønde, montering af nyt kalve eller koskind, og stemning af trommen. Skal du have ny snor eller nyt skind på din kenkenin, sangban eller doundoun tromme, kan jeg også montere det. Har du et andet problem med trommen, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan også købe snor og koskind hos mig hvis du selv vil monterer det. Har du en talking drum der skal have skiftet skind, snor eller andet, klarer jeg også det. Al skindmontering udføres med natur skind.

Reparation af djember og andre håndtrommer, er noget jeg har arbejdet med i mange år, så jeg har stor erfaring, og ekspertise med det. Al skindmontering udføres med natur skind. Mangler du et nyt skind til din djembe så kontakt mig. Gedeskind sælges og koskind sælges hvis du selv vil monterer det.

Rammetrommer og shamantrommer. Førsteklasses håndlavede rammetrommer og shamantrommer. Talking drums og bata trommer. Montering af naturskind på stort set alle slags håndtrommer udføres.

reparation

Reparationer af alle slags håndtrommer. Mange års erfaring med at bygge og reparerer håndtrommer. Foruden rammetrommer: congas, bongos, bata, talking drum, doun doun, djember, og tyrkiske davul. Desuden er jeg leveringsdygtig i forskellige slags skind. Tama, den lille talking drum stammer fra Senegal i Vestafrika. Den er monteret med et meget tyndt gedeskind i begge ender.

Skindene er indbyrdes er forbundet med snore, fordi man så kan stemme den mens man spiller. Trommen holdes under armen og stemmes op og ned mens der spilles både med hånden. Og med en krum stik på det ene skind. Dondo, den store talking drum, findes bl.a. i Ghana og i Nigeria. Samme montering som Tamaen. Men spilleteknikken på denne er lidt anderledes. rammetromme 

Man kun spiller med den ene hånd og den anden trækker i snorene for at stemme yderligere. De to første talking drums er stavlimet af henholdsvis Mahogni og Bubinga. Derefter er talking drums afdrejet for at få en god balance. Så tilpasses kanten for at nedsætte friktionen mellem skind og træ, fordi jo mindre friktion der er mellem skind og træ,  des flere toner kan opnås.

De andre to talking drums er lavet af en stamme der er udhulet, og derefter tilpasset for mindre friktion. De tynde skind samt trommens form giver en fantastisk flot lyd og et stort tonalt register. Nogen af de bedste talking drums på markedet.helledans.dk