Reparation af trommer

Reparation af trommer er noget jeg har arbejdet med i mange år, så jeg har stor erfaring og ekspertise med det.
Jeg har foretaget reparationer samt skindmontering på trommer som: bongos, congas, surdos, djember, kenkenin, sanban, doundoun, talking drums, shamantrommer, rammetrommer, tyrkiske davul og darbuka samt en del banjos.
Al skindmontering udføres selvfølgelig med naturskind og snor af en rigtig god kvalitet.

Djembe

Reparation af djember, deriblant limning af flækket djembe , udbedring af ujævn kant, samt reparation af reifer. Oliebehandling af træet, udskiftning af snor, montering af nyt gedeskind, eller antilopeskind, samt opstemning af djemben.

Shamantrommer

Skal du have nyt skind på din shamantromme eller er det blevet slapt, så kan jeg hjælpe med det. Eller hvis der et andet problem med den, så kan jeg lave det.

Doundoun

Reparation af Doundoun, Djember og andre naturskindstrommer indbefatter  limning af flækket tromme , udbedring af ujævn kant og reparation af reifer. Oliebehandling af træet, udskiftning af snor, montering af nyt kalveskind, eller koskind, samt opstemning af trommen. Du kan også købe snor og koskind hos mig hvis du selv vil monterer det.

Congas

Derudover foretager jeg reparation af Congas, Bongos og Bata trommer, herunder limning af flækket tønde, montering af nyt kalve eller koskind, og stemning af trommen. 

Har du en Talking Drum der skal have skiftet skind, snor eller har et andet problem, er du også velkommen til at kontakte mig. Desuden reparerer jeg rammetrommer og shamantrommer. Skind og snor udskiftes, og hvis skindet er blevet slapt,  spændes det op.

Skind til salg.

Mangler du et nyt skind til din tromme og vil du selv montere det, så kontakt mig. Førsteklasses skind på lager. Gedeskind eller antilopeskind til djember. Koskind til doundoun trommer og til congas. Hjorteskind og kronhjorteskind til shamantrommer, og helt tyndt gedeskind til talking drums.

Reparation af trommer
       Doundoun trommer – ikke til salg

Reparation af trommer

Reparation af trommer