Djembe skind

Djembe skind montereres. Reparation af djember, deriblant limning af flækket djembe , udbedring af ujævn kant og reparation af reifer. Oliebehandling af træet, udskiftning af snor, montering af nyt gedeskind, eller antilopeskind, samt opstemning af djemben.

Derudover foretager jeg reparation af congas, bongos og bata trommer, herunder limning af flækket tønde, montering af nyt kalve eller koskind, og stemning af trommen. Skal du have ny snor eller nyt skind på din kenkenin, sangban eller doundoun tromme, kan jeg også monterer det. Du kan også købe snor og koskind hos mig hvis du selv vil monterer det.

Har du en talking drum der skal have skiftet skind, snor eller har et andet problem, er du også velkommen til at kontakte mig. Desuden reparerer jeg rammetrommer og shamantrommer. Skind og snor udskiftes, og hvis skindet er blevet slapt,  spændes det op.

Alt skindmontering udføres med naturskind af en rigtig god kvalitet. Reparation af djember og andre håndtrommer, er noget jeg har arbejdet med i mange år, så jeg har stor erfaring, og expertise med det.

Skind til salg.

Mangler du et nyt skind til din tromme og vil du selv montere det, så kontakt mig. Førsteklasses skind på lager. Gedeskind eller antilopeskind til djember. Koskind til doundoun trommer og til congas. Hjorteskind og kronhjorteskind til shamantrommer, og helt tyndt gedeskind til talking drums.

Djembe skind montering
Djembe

helledans.dk