Bata drums – custum made

 

bata drums
                                     Bata drums – SOLD
bata drums
                                         Iya

 

bata drum
                             Iya

 

Custum made Bata drums. Best quality horseskin mounted on these handmade bata drums gives a very nice sound. The drums is made of maghony which is quite light type wood, and because I chose to tune the drums with rope, therefore the weight is low compared with other Batas.

Bata

Bata trommerne stammer oprindeligt fra Nigeria. Senere kom de til Cuba med slaverene.  De består af et sæt på 3 trommer. De kan spilles både stående og siddende. Traditionelt spilles de af 3 personer. Men monteret på stativ, kan de spilles af en person.  De har skind i begge ender, så der er 6 forskellige toner. I modsætning til de fleste batatrommer, der stemmes med metal beslag, har mine batas snore som stemmesystem.  Det gør trommen en del lettere og mere behagelig at sidde med. Trommerne er bygget af stavlimet Mahogni. Derefter monteret i drejebænk og afdrejet for at få ens tykkelse i trommen. Og så monteret med førsteklasses kalveskind. Bærerem og transporttasker medfølger. For yderligere information kontakt mig.

Djembe reparation, deriblandt limning af flækket djembe, udbedring af ujævn kant, reparation af reifer, udskiftning af snor, montering af nyt gedeskind, eller antilopeskind, samt opstemning af djemben. 

Jeg foretager reparation af congas, bongos og bata trommer, limning af flækket tønde, montering af nyt kalve eller koskind, og stemning af trommen.

Skal du have ny snor eller nyt skind på din kenkenin, sangban eller doundoun tromme, kan jeg også montere det. Har du et andet problem med trommen, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan også købe snor og koskind hos mig hvis du selv vil monterer det. Har du en talking drum der skal have skiftet skind, snor eller andet, klarer jeg også det.

Al skindmontering udføres med natur skind.

Reparation af djember og andre håndtrommer, er noget jeg har arbejdet med i mange år, så jeg har stor erfaring, og ekspertise med det.

Al skindmontering udføres med natur skind. Mangler du et nyt skind til din djembe så kontakt mig. Gedeskind sælges og koskind sælges hvis du selv vil monterer det.