Reparation af djembe

Reparation af djember, deriblant limning af flækket djembe , udbedring af ujævn kant, reparation af reifer. Oliebehandling af træet, udskiftning af snor, montering af nyt gedeskind, eller antilopeskind, samt opstemning af djemben.

Derudover foretager jeg reparation af congas, bongos og bata trommer, herunder limning af flækket tønde, montering af nyt kalve eller koskind, og stemning af trommen. Skal du have ny snor eller nyt skind på din kenkenin, sangban eller doundoun tromme, kan jeg også monterer det. Du kan også købe snor og koskind hos mig hvis du selv vil monterer det.

Har du en talking drum der skal have skiftet skind, snor eller har et andet problem, er du også velkommen til at kontakte mig. Desuden reparerer jeg rammetrommer og shamantrommer. Skind og snor udskiftes, og hvis skindet er blevet slapt,  spændes det op.

Alt skindmontering udføres med naturskind af en rigtig god kvalitet. Reparation af djember og andre håndtrommer, er noget jeg har arbejdet med i mange år, så jeg har stor erfaring, og expertise med det.

Reparation af djembe
Djembe

Hvis djemben ikke er stemt ordentligt op, mister du noget af den sprøde lyd. Jeg laver også reparationer af congas. Er din conga er flækket, så mister den noget af lyden, derfor er det vigtigt  at kedlen er hel. Jeg sætter nyt skind på din conga og stemme den. Hvis du har en doundoun, eller dun dun der skal have nyt ko skind på kan jeg også monterer det. Alt skind montering udføres udelukkende med natur skind. Så hvis du mangler et nyt skind til din djembe, doundoun, sangban eller kenkeni, så kontakt mig. Gedeskind, ko skind og antilopeskind sælges. Hvis du selv vil monterer skindet kan du købe det her. Mangler du skind til din doundoun kontakt mig. Jeg reparerer afrikanske trommer og alle andre håndtrommer med naturskind.