Naturskind til trommer

Naturskind til trommer i en rigtig god kvalitet. Jeg har hjorteskind og kronhjorteskind som er velegnet til rammetrommer/shamantrommer, gedeskind og antilopeskind som også kan bruges til shamantrommer samt til djember. Koskind og kalveskind til congas og bongos, samt meget tynde kalveskind til talking drums.

 

naturskind til trommer
               Gedeskind med hår
naturskind til trommer
Gedeskind uden hår

 

 

 

 

 

 

 

De vidste skind er et eksempel og kan være solgt. Skindende kan selvfølgelig sendes til dig.

Hvis du ikke selv kan eller vil monterer skindet, kan jeg sagtens gøre det for dig.
Derudover foretager jeg reparationer af djember, deriblant limning af flækket djembe , udbedring af ujævn kant og reparation af reifer. Oliebehandling af træet, udskiftning af snor, og selvfølgelig montering af nyt gedeskind, eller antilopeskind, samt opstemning af djemben.

Desuden laver jeg reparationer af congas, bongos og bata trommer, herunder limning af flækket tønde, montering af nyt kalve eller koskind, og stemning af trommen. Skal du have ny snor eller nyt skind på din kenkenin, sangban eller doundoun tromme, kan jeg også monterer det.

Hvis du har en talking drum der skal have skiftet skind, snor eller har et andet problem, er du også velkommen til at kontakte mig. Desuden reparerer jeg rammetrommer og shamantrommer. Skind og snor udskiftes, og hvis skindet er blevet slapt, kan jeg spænde det op.

Reparation af trommer

Reparation af trommer er noget jeg har arbejdet med i mange år, så jeg har stor erfaring og ekspertise med det.

Jeg har foretaget reparationer samt skindmontering på trommer som: bongos, congas, og surdos. Skindmontering på store indianske pow wow trommer. Endvidere har jeg bygget og lavet reparationer på de afrikanske trommer djember, kenkenin, sanban, doundoun og talking drums. Og så har der været en del tyrkiske davul og darbuka samt en hel del banjos.
Al skindmontering udføres selvfølgelig med naturskind og snor af en bedste kvalitet.

For yderligere information kontakt mig.

artndrum@gmail.com