Djembeskind til salg.

Djembeskind til salg. Førsteklasses skind på lager. Gedeskind eller antilopeskind til djember. Koskind til doundoun trommer eller til congas. Hjorteskind og kronhjorteskind til shamantrommer.

Reparation af djembe.

Djembe reparation, deriblandt limning af flækket djembe, udbedring af ujævn kant, reparation af reifer, udskiftning af snor, montering af nyt gedeskind, eller antilopeskind, samt opstemning af djemben. Jeg foretager reparation af congas, bongos og bata trommer, limning af flækket tønde, montering af nyt kalve eller koskind, og stemning af trommen. Skal du have ny snor eller nyt skind på din kenkenin, sangban eller doundoun tromme, kan jeg også montere det.

Skind og snor.

Har du et andet problem med trommen, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du kan også købe snor og koskind hos mig hvis du selv vil monterer det. Har du en talking drum der skal have skiftet skind, snor eller andet, klarer jeg også det. Reparation af djember og andre håndtrommer, er noget jeg har arbejdet med i mange år, så jeg har stor erfaring, og ekspertise med det. Al skindmontering udføres med natur skind. Mangler du et nyt skind til din djembe så kontakt mig. Gedeskind sælges og koskind sælges hvis du selv vil monterer det.

djembeskind til salg
Djembe

 

helledans.dk