Djembeskind til salg.

Djembeskind til salg. Førsteklasses skind på lager. Gedeskind eller antilopeskind til djember. Koskind til doundoun trommer eller til congas. Hjorteskind og kronhjorteskind til shamantrommer.

Reparation af djembe.

Djembe reparation, deriblandt limning af flækket djembe, udbedring af ujævn kant, reparation af reifer, udskiftning af snor, montering af nyt gedeskind, eller antilopeskind, samt opstemning af djemben. Jeg foretager reparation af congas, bongos og bata trommer, limning af flækket tønde, montering af nyt kalve eller koskind, og stemning af trommen. Skal du have ny snor eller nyt skind på din kenkenin, sangban eller doundoun tromme, kan jeg også montere det.

Skind og snor.

Har du et andet problem med trommen, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du kan også købe snor og koskind hos mig hvis du selv vil monterer det. Har du en talking drum der skal have skiftet skind, snor eller andet, klarer jeg også det. Reparation af djember og andre håndtrommer, er noget jeg har arbejdet med i mange år, så jeg har stor erfaring, og ekspertise med det. Al skindmontering udføres med natur skind. Mangler du et nyt skind til din djembe så kontakt mig. Gedeskind sælges og koskind sælges hvis du selv vil monterer det.

djembeskind til salg
Djembe

Jeg laver reparationer af djember, så skal du have ny snor på djemben, eller et nyt skind på din djembe, så ring eller mail til mig. Og jeg sætter nye gedeskind på din djembe, skifter snoren på djemben og stemmer trommen op.

Hvis djemben ikke er stemt ordentligt op, mister du noget af den sprøde lyd. Jeg laver også reparationer af congas.

Er din conga er flækket, så mister den noget af lyden, derfor er det vigtigt  at kedlen er hel. Jeg sætter nyt skind på din conga og stemme den. Hvis du har en doundoun, eller dun dun der skal have nyt ko skind på kan jeg også monterer det.

Alt skind montering udføres udelukkende med natur skind. Så hvis du mangler et nyt skind til din djembe, doundoun, sangban eller kenkeni, så kontakt mig. Gedeskind, ko skind og antilopeskind sælges. Hvis du selv vil monterer skindet kan du købe det her. Jeg reparerer afrikanske trommer og alle andre håndtrommer med naturskind.