Bata trommer    Bata trommer stammer blandt andet fra Nigeria og Cuba. Bata trommer består af et sæt på 3 trommer. Og de spilles ofte siddende. De har skind i begge ender af trommen. Der er altså 6 forskellige toner. Traditionelt er der tre om at spille. I modsætning til de fleste bata trommer, der stemmes med metal beslag, har mine batatrommer snore som stemmesystem. Det gør trommen en del lettere. Og mere behagelig at sidde med når man spiller. Batatommerne er håndbygget af stavlimet Mahogni. De er afdrejet i drejebænk og monteret med førsteklasses kalveskind. Bærerem og transport tasker medfølger. Bata trommerne sælges kun samlet. Rammetrommer og shamantrommer. Førsteklasses håndlavede rammetrommer og shamantrommer. Talking drums og bata trommer. Montering af naturskind på stort set alle slags håndtrommer udføres. Reparationer af alle slags håndtrommer. Mange års erfaring med at bygge og reparerer håndtrommer. Foruden rammetrommer: congas, bongos, bata, talking drum, doun doun, djember, og tyrkiske davul. Desuden er jeg leveringsdygtig i forskellige slags skind.

Bata trommerne stammer oprindeligt fra Nigeria, og kom senere til Cuba. De består af et sæt på 3 trommer og kan spilles både stående og siddende. Traditionelt spilles de af 3 personer, men monteret på stativ, kan de spilles af en person. De har skind i begge ender så der er 6 forskellige toner.

I modsætning til de fleste bata, der stemmes med metal beslag, har mine batas snore som stemmesystem. Det gør trommen en del lettere og mere behagelig at sidde med.

Trommerne er bygget af stavlimet Mahogni, derefter monteret i drejebænk og afdrejet for at få ens tykkelse i trommen, og så monteret med førsteklasses kalveskind.

Bærerem og transporttasker medfølger.

For yderligere information kontakt mig.

artndrum@stofanet.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.